august, 2020

29aug18:0022:00Eventet är GenomförtQuiz-föreställning med Harald Treutiger på Åstols Rökeri

more

Event Details

Välkommen ombord på en resa i kunskap och underhållning, kryddad med musikaliska illustrationer tillsammans med salta västkust-gubbar från Kalvsund!

Harald Treutiger, känd som programledare för bland annat 24 Karat, Expedition Robinson, Melodifestivalen och Eurovision seglar till Åstol för att bjuda på en Quizföreställning på Rökeriet.

Med sig har Harald den kända quiz och skärgårdsprofilen Stefan Carmesund. I sin roll som rektor på Öckerö seglande gymnasium är Stefan van att skicka ut elever på lärande och spännande resor ombord på segelfartyget Gunilla.

Under flera år har Harald erbjudit quiz på Björkö. Där har han varje torsdag under semesterveckorna sålt fulla hus för upp till 500 personer. Nu tar Harald Treutiger sin salta broder, Stefan Carmesund, ombord på Kalvsunds-Kuttern ”Baronessan” och seglar till Åstols.

PÅ Åstols Rökeri bjuds det på, intima, personliga och säkra evenemangen, för de stora människorna!

Föreställningen börjar klockan 18:00. Två-rätters middag serveras ca kl 19:00. Därefter en avslutande batalj, där vinnande lag skall koras i detta sjöslag av kunskap och musik.

– Pris 495 kr
– 2 rätters middag

Time

(Saturday) 18:00 - 22:00

Boka Biljett Nedan!

Biljetter är inte längre tillgängliga för köp till detta event!

X
X
X